Dagab söker utlastare till sommaren

Dagab söker utlastare till sommaren

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bla Hemköp,Willys, Snabbgross , Urabn Deli. De utvecklar också egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart.

Vår verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.
Med andra ord- hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisodär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss.

Dina arbetsuppgifter

Till distrubitionslagret i Borlänge söker vi nu dig som trivs med ett fartfyllt arbete. Som utlastare består din huvuduppgift i att lasta våra bilar samt rangera. Det är du som bl.a. kommer se till att godset är redo för transport ut till våra kunder. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

Arbetspassen är förlagda måndag till fredag även natt och helgarbete förekommer.
Uppdraget startar i slutet på maj och pågår till slutet av augusti.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och är noggrann med tider , stresstålig och gillar ordning och reda.
Dagab strävar efter att vara en välmående arbetsplats, därför är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. För att klara arbetet behöver du inte vara stark men det är viktigt att du arbetar ergonomiskt korrekt.
Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska.

Tidigare erfarenhet av arbete i liknande miljö är meriterande.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig Jasmin Muminovic via mail, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se