Trafikledare till DB Schenker Borlänge

Trafikledare till DB Schenker Borlänge

Om företaget

Från Japan i öst till Chile i sydväst och överallt däremellan. Från små kretskort till enorma fartygsdelar. Vi på DB Schenker i Sverige transporterar det mesta du kan tänka dig över hela världen. Med ett transportnätverk som täcker hela jordklotet har du som kund möjligheten att få ett komplett flöde i dina transporter, oavsett var du skickar det eller om det är med flyg, båt, lastbil eller tåg. Utöver själva transporten kan vi erbjuda fullständiga logistiklösningar som lagerhållning och en rad informationstjänster. Sa vi att vi älskar logistik? För oss är samlastning med gods och paket lika självklart som att solen går upp på morgonen och ned på kvällen. Det var så allt började för oss en gång i tiden när vår grundare Gottfried Schenker lanserade idén att samla gods från avsändare och transportera ut det i samma sändning.

Vi söker en trafikledare till vårt distrikt i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att planera våra inrikes transporter, innefattande registrering och uppföljning av våra bokningar. Du hanterar transportinformation i våra olika system och lastplanerar och optimerar våra bilar samt upprätthåller ekonomisk kontroll. Tjänsten innebär främst hantering av frågor kring transporter via telefon samt bokningar via mail.

Din profil

För att trivas i rollen värdesätter du kvalitet väldigt högt, du är serviceinriktad och tycker om att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du är drivande, kommunikativ och målinriktad. Du trivs med operativt arbete där planering och struktur ligger till grund för att lyckas. Du har utbildning på minst gymnasienivå och arbetserfarenhet från liknande tjänst. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av logistik och transport är ett krav.

Ansökan

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till johanna.mogren@clwork.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, men senast den 6 december 2020. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se