Medarbetare Utrikes till Schenker

Medarbetare Utrikes till Schenker

Om företaget

Från Japan i öst till Chile i sydväst och överallt däremellan. Från små kretskort till enorma fartygsdelar. Vi på DB Schenker i Sverige transporterar det mesta du kan tänka dig över hela världen. Med ett transportnätverk som täcker hela jordklotet har du som kund möjligheten att få ett komplett flöde i dina transporter, oavsett var du skickar det eller om det är med flyg, båt, lastbil eller tåg. Utöver själva transporten kan vi erbjuda fullständiga logistiklösningar som lagerhållning och en rad informationstjänster. Sa vi att vi älskar logistik? För oss är samlastning med gods och paket lika självklart som att solen går upp på morgonen och ned på kvällen. Det var så allt började för oss en gång i tiden när vår grundare Gottfried Schenker lanserade idén att samla gods från avsändare och transportera ut det i samma sändning.

Till vår Business Service avdelning i Borlänge söker vi nu en medarbetare Utrikes. Din anställning är inledningsvis via Clockwork.

Dina arbetsuppgifter

Du hanterar våra kunders import och framförallt exportförfrågningar. Dina arbetsuppgifter består även av att svara på våra kunders övriga frågor gällande exempelvis transporter, utrikespriser, dokumentation och förtullning. Via mestadels mail har du kontakt med våra kunder i Dalarna och stöttar dem i deras import och exporthantering.

Din profil

Vi söker dig som är en ansvarsfull och engagerad medarbetare och som tycker om kundkontakt och att vara med där det händer. För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du värdesätter samarbete högt och vi ser gärna att du har ett intresse för logistik. Ett krav är att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Goda kunskaper i engelska är ett krav, kunskaper i tyska är meriterande.

Ansökan

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till johanna.mogren@clwork.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, men senast den 31 januari 2021. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se