Bodmontör

Bodmontör

Som bodmontör kommer du att arbeta med montage, demontage och service av bodar. Arbetet sker i huvudsak på plats ute hos våra kunder, men vissa arbetsmoment görs på vårt Byggetableringscentrum i Borlänge. Ditt geografiska arbetsområde kommer i första hand att vara Dalarna och Gästrikland. Om du trivs med ett varierande och självständigt arbete kan detta vara jobbet för dig!

Vem är du?

Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning på gymnasienivå. Har du erfarenhet av att arbeta med montage i branschnära verksamhet är det meriterande. B-körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har god datorvana.

Du har ett brinnande tekniskt intresse och du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Som person är du utåtriktad och social. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i när så behövs då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.
Mer info
Kontaktperson Niclas Westerberg
Telefon 070-325 56 81
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.