Business Development Consultant

Business Development Consultant

Coty är ett internationellt, ledande företag inom skönhet, hårvård, hårkosmetik och stylingverktyg. Vi är också mer än bara det, vi arbetar med både mode och trender och genom det erbjuds frisörsalonger ett totalkoncept med varor inom färg, care och styling.

Som Business Development Consultant på Coty för Wella bearbetar du befintliga och nya frisörsalonger inom distriktet Dalarna. Du ansvarar för försäljningen av färger och hårvårdsprodukter från Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin och Sassoon Professional.

DINA ARBETSUPPGIFTER
  • Med stöd av Wellas affärsmetodik och med din fallenhet för affärer hjälper du dina kunder i distrikt Dalarna att utveckla businessen inom hårvård.


  • Sälja lanseringar och kampanjer och informera om ordinarie proffsprodukter från våra varumärken Wella, Sebastian, System Professional, Nioxin och Sassoon.


  • Arbeta grundligt i ett sofistikerat orderhanteringssystem som ger dig värdefull information om dina aktiviteter och kundkontakter.


  • Du utgår hemifrån.


  • Vi erbjuder en fast grundlön och provision samt tjänstebil.

VEM ÄR DU
  • Du har studerat efter gymnasiet och du är ambitiös. Förmodligen har du arbetat några år med någon form av försäljning eller service och du har förmågan att skapa en snabb och nära relation med kunder.


  • Du är orädd, snabbfotad, driven, resultat- och tävlingsinriktad.


  • Varje kundbesök ser du som en potentiell affärsmöjlighet och med ditt engagemang, goda servicekänsla och "näsa" för affärer skapar du ett långsiktigt förtroende hos kunderna.


  • Arbetet är mötesintensivt och därför krävs det att du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad.

Goda kunskaper i engelska och MS Office är ett krav.

Lämplig bostadsort är Falun/Borlänge.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en möjlighet att få göra karriär på ett innovativt och framgångsrikt företag. Wella är marknadsledande på färger/hårvårdsprodukter och alltid ligger i sin framkant vad gäller mode och trender. Du blir en viktig medspelare i vårt framgångsrika säljteam. Utöver det erbjuder vi ett härligt team och en internationell miljö.

Är detta något för dig? Tveka då inte att söka då tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sök genom att skicka ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till theresa_holmberg@cotyinc.com
Mer info
Kontaktperson Theresa Holmberg
Email Mejla Theresa Holmberg
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coty har sedan starten i Paris 1904 vuxit och är idag globalt sett världsledande inom området skönhet och kroppsvård. Cotys produkter säljs idag i 130 länder runt världen och är välkända på marknaden.

Bland produkterna kan du hitta märken som bland andra Wella, Calvin Klein, Hugo Boss, OPI, Chloé, Ghd, Max Factor och Marc Jacobs. På Coty arbetar idag ca 20 000 varav ca 230 medarbetare i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Den nordiska verksamheten startades hösten 2016 och växer för var dag.

Vår kontinuerliga innovation, grundad av vårt stolta arv och utmanande ande, innebär att vi inte låter skönhet stå still.