Vill du vara en del av ett team som gjort oss till svenska mästare i telefoni?
Som telefonist på Coor i Borlänge får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär med härliga kollegor, där du har en chans att växa i din roll.

Vi söker dig som tycker om din röst - den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.

Vem är du?
Som telefonist är du företagets röst utåt i mötet med kunderna. Med din servicekänsla och kunskap lotsas varje inkommande samtal, information och meddelande till rätt person på ett effektivt sätt som höjer våra kunders tillgänglighet. Målet är att ge vår kund en snabb och effektiv service i kombination med ett trevligt och professionellt bemötande med kunden i fokus.

Som person tycker du det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga och du trivs att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda, då du dagligen ställs inför situationer som behöver lösas.

Din profil
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift, du är en van användare av datorn och kan lätt sätta dig in i nya system. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Vi erbjuder dig
Coor strävar efter att vara en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Arbetstid
Tjänsten är en timanställning och schemaläggs efter behov. Arbetstiden är dagtid, Mån-Fre.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Fredrik Lindblad på telefonnummer 010-559 75 38.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På våran hemsida hittar du mer information om oss www.coor.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

<p style="text-align:left;">Coors telefoni- och kundtjänst i Sverige är kvalitetscertifierad enligt branschföreningen Kontaktas märkning "Trygg Kundkontakt". Det är en kvalitetsmärkning som delas ut till bolag som arbetar med seriös kundservice och/eller telefonförsäljning, och som har en god personalpolitik. </p>

<p>Service i stjärnklass - Coor har vid ett flertal tillfällen och i ett flertal klasser vunnit SM i telefoni &amp; kundservice branschens mest prestigefyllda tävling. Under tävlingsperioden ringer professionella undersökare 200 samtal till vardera deltagande företag, samtalen bedöms efter den upplevda kvaliteten på servicen.</p>

<p style="text-align:left;">Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. </p>

<p>På

Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få

möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort

och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom

andra delar av verksamheten. </p>

<p>Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. </p>

<p>Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.</p>