Områdes/fastighetstekniker till Coor hos vår kund SSAB i Borlänge*

Områdes/fastighetstekniker till Coor hos vår kund SSAB i Borlänge*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Är du en duktig och driven tekniker som vill vara en lagspelare i vårt team?

Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund SSAB i Borlänge.

Om rollen

Som en av fyra områdestekniker kommer du att ansvara för den dagliga tillsynen av fastigheterna på ditt område, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

Det här är en spännande roll för dig som har en generell bredd inom fastighetsskötsel men också om du har erfarenhet inom ett specifikt område kopplat till fastighetsdrift. Arbetsuppgifterna kommer till 50% bestå av rondering och övrig tid felavhjälpande underhåll.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Tillsynsrondering av fastigheterna (VVS, belysning, byggnad invändigt, fasad och tak)
  • Ansvarar och utför felavhjälpande åtgärder på ditt område
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans
  • Se till att ha ordning och reda i byggnaderna
Din bakgrund

Du har en utbildning som fastighetstekniker samt flerårig erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar inom fastigheter.

Du har även kunskap och erfarenhet av arbete med system inom värme, ventilation eller kyla.

B-körkort är ett krav.

För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Therese Pålsson på tel. 072-559 50 35.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).