Erfaren projektledare till Coor Construction Management

Erfaren projektledare till Coor Construction Management

Vi utökar vår verksamhet med en ny roll och söker en mobil projektledare till vårt kontraktsområde, som är beläget mellan Sandviken i norr och Mälardalen i söder. Vi letar nu efter dig som vill projektleda i nära samarbete med kund, som har verksamhet på orter som Borlänge, Fagersta, Sandviken och Västerås.

Coor hjälper flertalet av sina kunder med CM-uppdrag och entreprenader. Enheten Construction Management är den enhet i företaget, som utvecklar såväl projektmodeller som verktyg och är specialiserad på ombyggnadsprojekt, främst till kontor och industrier. Enheten tillhör Property Center of Excellence, där även energi- och underhållsexperter ingår.

Om rollen
Rollen som projektledare innebär bland annat att
 • Leda och driva byggprojekt
 • Samordna och styra projekt mot uppsatta mål
 • Administrera projekt i form av dokumentation, kalkylering och planering i alla ingående faser från förstudie till projektering, bygglovshantering, produktion/entreprenadavslut etc
 • Ett strukturerat arbetssätt i enlighet med vår projektprocess med skriftlig dokumentation
 • Kvalitetssäkring av kontraktshandlingar som tas fram av andra byggprojektledare såsom kontraktsanpassningar av AF-delar mm
 • Leda och delta i projektmöten på siterna
 • Stödja andra kollegor med din expertis
Det kan även förekomma uppdrag inom ramen för facility management, där det gäller att som projektledare även hålla ihop helheten till färdigt projekt. Därtill ansvarar du för och ser till att avtal följs, deltar aktivt i strategiska beslut, samt deltar i arbetet med initiering av upphandlingar. Du är väl insatt i lagar och krav inom processen för bygg/installationsprojekt. Arbetsmiljö är i fokus och du förväntas vara väl insatt i Bas-P/U.

Placering i exemplevis Borlänge, Falun eller Sandviken. Projekten finns i huvudsak i mellersta Sverige och visst resande inom regionen ingår i tjänsten.

Vi söker
Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande och en god kunskap i entreprenadjuridik. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du har körkort B och har du ett stort och brett kontaktnät i branschen är det meriterande.

Som person vill vi att du
 • Har ett stort eget driv och en stor vilja att utveckla och lära ut
 • Får ut det bästa av andra genom engagerat och motiverande ledarskap
 • Är kommunikativ och duktig på att kommunicera med såväl kunder som kollegor
 • Är resultatorienterad, gillar utmaningar och stort ansvar
 • Är beslutskompetent, även när det gäller svåra beslut
 • Klarar av att jobba i högt tempo och under stark press
 • Har självförtroendet och förmågan att se möjligheter och hitta lösningar då projekten kräver tydlig styrning
 • Har entreprenörsanda
Vi erbjuder
Att arbeta som projektledare hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Du reser ofta till regionens arbetsplatser, där projekten genomförs. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom enheten såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktperson
För mer information, vänligen kontakta Anders Bennbom, chef Construction Management, tel 010-559 57 26.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).