Elektriker till Coor hos SSAB Borlänge

Elektriker till Coor hos SSAB Borlänge

Vi söker en duktig och driven Elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor.

Om rollen
Som Elektriker kommer du att ansvara för den dagliga driften av el-underhållet inom fastighetsbeståndet, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat
  • Tillsyn och skötsel av fastigheter och processutrustning
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • El-montage inom kontors och industrimiljö
  • Dokumentation
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en "fadder" för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Det här är en spännande roll för dig som tidigare arbetat som t ex installationselektriker. Har du erfarenhet från styr och regler är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har relevant utbildning inom el, samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta
Richard Larsson, platschef, tfn 070-6842260, richard.larsson@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2020 (87 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.