Testare till CompuGroup Medical LAB

Testare till CompuGroup Medical LAB

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem? Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Din roll
Vi söker nu en analytisk och noggrann testare för utveckling av vår produkt Analytix. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, men ditt fokus kommer att ligga på test.
Arbetet bedrivs i nära samarbete med systemutvecklare och verksamhetsspecialister. Du har ansvar för att planera, utforma och utföra tester. Du skapar testfall och testdata utifrån ställda krav. Det kommer även ingå utveckling och underhåll av vårt regressionsbibliotek. Utvecklingen sker enligt Scrum, en iterativ utvecklingsmodell, där du har täta kontakter med användare och kunder.

Om dig
Vi söker dig som brinner för test, är driven, analytisk, noggrann och strukturerad, med stor erfarenhet av testning och systemutveckling. Vi tror att du har arbetat som testare i 3-5 år och är sugen på att lära dig nytt! Du är van vid att testa komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda. Du förstår att testning sker på olika nivåer - enhet-, integration-, system- och acceptanstester. V-modellen eller annan liknande modell är väl bekant för dig. Det är en fördel om du har erfarenhet av TestComplete, testautomatisering webb, gui och/eller api testning.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team men tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar och är självgående. Du har lätt för att samarbeta, och bra på att kommunicera. Du är positiv och gillar att peppa andra och få folk att gå i samma riktning för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du är engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

Det är meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvården eller om du tidigare har arbetat med medicintekniska system och produkter.

För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

Vi erbjuder
För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du; ett gäng trevliga & hjälpsamma kollegor, möjlighet till flexibel arbetstid & att arbeta hemifrån, föräldralön, friskvårdsbidrag om 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid eller 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid, sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen) samt sjukförsäkring. Vi har kollektivavtal (IT-företagen).

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringsort: Borlänge

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 juni. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Niklas Södergren, via epost: niklas.soedergren@cgm.com
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cgm.com/se/index.se.jsp
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 5 000 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorieinformationssystem som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier.