Systemutvecklare Webb till CompuGroup Medical LAB

Systemutvecklare Webb till CompuGroup Medical LAB

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem? Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Din roll
Som systemutvecklare kommer du att ingå i ett SCRUM-team som arbetar med produktutveckling av vårt system för kliniska laboratorier inom sjukvården, CGM ANALYTIX. Systemet används på allt från mindre vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. Dessutom arbetar vi med utveckling av en rad andra spännande produkter. Våra uppdrag varierar från små till stora projekt. Produktutvecklingen sker ofta i nära samarbete med kunder och andra intressenter, där du ofta är delaktig i processen från önskemål till färdig lösning. Arbetet kan medföra resor i samband med installationer, tester och driftsättning.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken på framtidens sjukvård och är intresserad av att bidra till att förbättra vårdens digitala verktyg. För att passa i rollen behöver du ha en utvecklad förmåga att se vad som behöver göras och drivet att göra det på ett systematiskt och metodiskt sätt. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt och är sugen på att lära dig nytt!

Kunskap och erfarenhet:
  • Du har arbetat med någon av följande tekniker.NET, AngularJS, ReactJS, ReactNative, TypeScript eller HTML5
  • Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat
  • Du har universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande kunskap förvärad på annat sätt

Erfarenhet av mjukvaruutveckling mot databaser, kunskap i/om databasen MS SQL Server eller Internet Information Services (IIS) eller testning av mjukvara är meriterande.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team, tycker det är roligt att ta ett stort personligt ansvar och att du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande, engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

Vi erbjuder
För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du; ett gäng trevliga & hjälpsamma kollegor, möjlighet till flexibel arbetstid & att arbeta hemifrån, föräldralön, friskvårdsbidrag om 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid eller 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid, sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen) samt sjukförsäkring. Vi har kollektivavtal (IT-företagen).

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringsort: Borlänge

Ansökan
Sista ansökningsdag är 17 februari. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Niklas Södergren, via epost: niklas.soedergren@cgm.com
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cgm.com/se/index.se.jsp
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (29 dagar kvar)