Lärare i årkurs 5

Lärare i årkurs 5

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vår samarbetsskola en klasslärare i årskurs 5. I uppdraget ingår det undervisning, planeringstid och efterarbete. Du kommer även jobba med handledning av elever du har ansvar för. Som lärare i årskurs 5 kommer du vara en del av arbetslaget 4-6 tillsammans med andra kollegor.

Tjänsten är på heltid och med omgående start eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i grundskolan eller med liknande utbildning och erfarenhet. Det är viktigt att du har ett pedagogisk arbetssätt och är didaktiskt kunnig. Kunskap inom IT är en nödvändigt och även att du har mycket god kunskaper i svenska och engelska. Som person är du samarbetsvillig, inlyssnande och arbetsvillig. Du gillar skolans ombytliga värld och att se elever utvecklas.

Vi kommer intervjua löpande så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor och funderingar hör gärna av dig till ansvarig konsultchef Jesper Fahlström jesper.fahlstrom@clwork.se, 073 351 27 45.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Borlänge
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se