Studenter till extrajobb inom lager

Studenter till extrajobb inom lager

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder söker vi dig som är student och vill jobba extra inom lager. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på kund, men kan till stor del innefatta truckkörning, godsmottagning, orderplock, ankomstkontroll och diverse administrativa sysslor. Arbetstiderna är främst kvällar och helger.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har ett positivt förhållningssätt och en förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt. Som person är du en teamspelare som trivs som bäst när det är högt tempo. Du som söker tjänsten är student och behöver ha truckbehörighet samt körkort B. Ange i din ansökan vilket truckkort du har samt vilka dagar du har möjlighet att jobba.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se