Mekaniker/Industriarbetare till Borlänge med omnejd

Mekaniker/Industriarbetare till Borlänge med omnejd

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i och omkring Falun/Borlänge söker vi dig som trivs och vill utvecklas inom industrin. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och beroende på dina tidigare erfarenheter och behörigheter. Några arbetsuppgifter som är vanligt förekommande är bland annat service, övervakning, felsökningar och reparationer av maskiner.

Din profil

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann teamspelare samt har tidigare arbetslivserfarenhet inom tung industri. Som person gillar du att jobba fysiskt och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du trivs när det är högt tempo samtidigt som du har en förmåga att driva ett omfattande arbete från start till mål. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi gärna att du är flexibel och har ett positivt förhållningssätt. I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat samt har körkort B. Truckkort, ritningsläsning och andra behörigheter så som svetslicens är meriterande. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se