Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar! Clockwork växer och är ständigt i behov av lagerpersonal för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag. Montering, orderplockning och truckkörning kan förekomma i arbetet, samt visst administrativt arbete. Uppdragslängd kan variera och skiftgång kan förekomma.

Din profil

Du är en självgående, ordningsam och strukturerad person som har lätt för att samarbeta. Du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående. Du talar och skriver svenska obehindrat. Tidigare arbetslivserfarenhet av lagerarbete och B-körkort är starkt meriterande. Övriga behörigheter så som truckkort är önskvärt, skriv gärna vilka behörigheter du har i din ansökan.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då intervjuer av kandidater sker löpande.

För vidare frågor kontakta gärna någon av våra kandidatansvariga Olivia Sandberg (olivia.sandberg@clwork.se) eller Julia Wiklund (julia.wiklund@clwork.se).
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se