Lagermedarbetare till Clockwork i Falun/Borlänge

Lagermedarbetare till Clockwork i Falun/Borlänge

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper våra kunder i och omkring Falun/Borlänge med duktiga medarbetare under hösten/vintern. Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar! Dina arbetsuppgifter kan variera men vanligt förekommande är processövervakning, kvalitetskontroller samt plock och packning av varor. Du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående. Uppdragslängd kan variera och skiftgång kan förekomma.

Din profil

Du är en självgående, ordningsam och strukturerad person som har lätt för att samarbeta. Ditt engagemang, din vilja att lära och din positiva grundinställning gör att du kommer att trivas bra hos oss. Du har med fördel B-körkort och talar och skriver svenska obehindrat. Tidigare arbetslivserfarenhet av lagerarbete samt truckbehörighet är starkt meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se