Kundundersökare för kortare uppdrag

Kundundersökare för kortare uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att för kunds räkning göra undersökningar på några förutbestämda busslinjer. Du ska under två veckors tid, genom att åka med på turerna, samla in kundundersökningar från bussresenärer med hjälp av en ipad. Uppdraget är beräknat till 20 timmars arbete per person.

Din profil

Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare. Vidare är du en snabblärd och stresstålig person som alltid sätter kundens behov först. Uppdraget pågår under vecka 47 och 48, med introduktion i slutet av vecka 46, där du får fördela dina timmar fritt under vardagar mellan kl.7.00-19.00.

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Förslagsvis studerar du eller har ett annat jobb vid sidan av. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är student och vill tjäna lite extra pengar!

Clockwork arbetar med tillsättningar kontinuerligt. Om du gör bra ifrån dig finns det goda chanser till andra uppdrag vid uppdragets slut. Förslagsvis är du en student som vill tjäna extra pengar vid sidan av dina studier!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se eller kandiatansvarig Olivia Sandberg, olivia.sandberg@clwork.se

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval, ansök därför redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i fjorton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se