Vi söker dig som vill matchas mot arbetsmarknaden!

Vi söker dig som vill matchas mot arbetsmarknaden!

Om företaget

MatchaBättre2020, ett projekt med stöd från Tillväxtverket.

Clockwork ska t.o.m. år 2020 träffa 200 företag inom industri, hotell och restaurang och undersöka vilka kompetensbehov de har nu och framåt. Företagen finns inom fyra områden; Gästrikland, Norduppland, Hälsingland och Dalarna.

Parallellt med företagsbesöken ska vi träffa och intervjua kandidater som ska matchas mot företagens behov. Vår målsättning är 100 personer ska få ett arbete innan år 2020.

Din profil

Vill du vara med i projektet och matchas mot arbetsmarknaden?

Till oss kommer du för en intervju där vi frågar om dina kompetenser och tidigare erfarenheter. Här har du, som har rätt vilja, chansen att delta i ett projekt med syftet att leda till en anställning på något av dessa 200 företag.

Har du en längtan att komma tillbaka till arbetsmarknaden sedan en längre tid av arbetslöshet? Eller är du född i ett annat land och vill ha en språngbräda in på svensk arbetsmarknad? Då ska du skicka in din ansökan till oss!

Vill du veta mer om projektet? Då är du välkommen att kontakta Olivia Sandberg 0733512757 eller Oussama Attar 0733512717. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Olivia Sandberg
Telefon 073-3512757
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se