Vi söker dig som brinner för kundservice

Vi söker dig som brinner för kundservice

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag i Borlänge. Dina arbetsuppgifter innebär att ge kunderna service via telefon. Rollen innebär att du skapar och bibehåller goda relationer med företagets kunder. Därför är en viktig del i rollen att ge en personlig och professionell service.

Uppdragetsstart: Början av september 2022.
Anställningsform: 6 månader visstid via Clockwork med god chans att bli direkt anställd av kund.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba inom kundtjänst och brinner för att ge god service. Som person är du glad, framåt och tydlig i din kommunikation. Dina datorkunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat med administration är meriterande. Som person är du glad och framåt med god organisationsförmåga.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Ansök via clockworkpersonal.se sista ansökningsdag är 1 september 2022 men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du är varmt välkommen att kontakta Lisa Meriläinen på lisa.merilainen@clwork.se om du har några frågor. Svar kan komma att dröja under semesterperioden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se