Studenter till extrajobb som truckförare

Studenter till extrajobb som truckförare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är student eller deltidsarbetande och söker ett extrajobb som truckförare! Våra kunder i Borlänge med omnejd är nu i behov av extrapersonal där truckkörning, orderplockning och viss montering förekommer i arbetet. Uppdragslängd kan variera beroende på behov precis som dina arbetstider.

Arbetet är timbaserat och kräver därför en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, tillexempel studier eller en annan tjänst på minst 50%. Behovet är start omgående med chanser till arbete under sommaren och hösten.

Din profil

För att vara aktuell som extrapersonal är kravet en annan sysselsättning om minst 50%. Som person är du arbetsvillig, anpassningsbar och engagerad. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och har en känsla för lagarbete. Du ska vara beredd att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående. Körkort B och truckkort är ett krav, övriga behörigheter är starkt meriterande. Specificera vilka truckkort och behörigheter du har i din ansökan.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se