Studenter till extrajobb inom kundtjänst

Studenter till extrajobb inom kundtjänst

Dina arbetsuppgifter

Vi söker kundtjänstmedarbetare för uppdrag hos en välkänd kund i Falun och Borlänge. Du kommer vara i kontakt med kunder främst via telefon men även via mail. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att guida och vägleda kunder samtidigt som du registrerar ärenden.

Din profil

För att trivas i denna roll är du flexibel, lösningsorienterad samt har en förmåga att ha många bollar i luften. Du har tidigare erfarenhet av kundservice, växel eller motsvarande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang för att hjälpa och serva människor. Du behöver även vara lyhörd och kommunikativ samt ha förmågan att föra fram information på ett tydligt sätt på såväl svenska som engelska.

Detta är ett perfekt extrajobb för dig som vill jobba extra vid sidan av dina studier! För dig som studerar erbjuder vi veckolöner vilket innebär att du får din lön utbetald redan fredagen efter du har jobbat, så att du slipper vänta till nästa månad.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, michaela.hallqvist@clwork.se. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum i denna process, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/
Mer info
Kontaktperson Michaela Hallqvist
Telefon 0733512719
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se