Strategisk och strukturerad säljare

Strategisk och strukturerad säljare

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu förstärkning till sitt team i Borlänge. Kunden är verksam i hela Sverige och söker nu nästa medarbetare som sätter laget före jaget!

Tilllsammans med ett säljteam arbetar du strukturellt och analytiskt för att utveckla befintliga kundavtal. Ditt fokus ligger på att förbättra avtal utifrån kundernas behov där direkt kundkontakt och administration är en del av vardagen. Rollen innefattar en bred kontaktyta där du kommunicerar med såväl interna enheter som kunder och leverantörer.

Din profil

Du har en akademisk bakgrund och/eller tidigare erfarenhet av att tolka och analysera avtal. Du har förslagsvis arbetat administrativt några år och är nu redo för nästa steg i karriären!

För att trivas i tjänsten har du ett strategiskt och strukturerat arbetssätt för att utveckla och förbättra avtal och processer. Du är en säker beslutsfattare som arbetar kvalitetsorienterat. Du är länken mellan såväl kunder och leverantörer som övriga avdelningar så god kommunikationsförmåga är av stor vikt. Kunder och medarbetare känner sig trygga i din närvaro tack vare din sociala förmåga.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig med ett starkt affärsdriv och god analytisk förmåga. Noggrannhet, affärsmässighet och laganda speglar din profil. Du trivs lika bra i en självständig roll som när du arbetar i team.

Ansökan

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, michaela.hallqvist@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se