Dina arbetsuppgifter

Vi söker duktiga säljare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge-regionen. Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter är att driva försäljning och bygga långsiktiga relationer.
Uppdraget sträcker sig minst 6 månader framåt och kan leda till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Din profil

Brinner du för försäljning och av att skapa nya samarbeten med långsiktiga relationer? Då kanske det är just dig vi söker. Vi erbjuder dig ett roligt arbete med högt tempo. För att trivas i rollen drivs du av utmaningar, är ansvarstagande och en glädjespridare som bidrar till ett framgångsrikt team. B-körkort och datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansök via clockworkpersonal.se sista ansökningsdag är 4 oktober.

Du är varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på veronica.ronngren@clwork.se om du har några frågor.
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se