Löne- och ekonomiadministratör

Löne- och ekonomiadministratör

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av löneadministration? Har du tidigare arbetat med löpande bokföring? Våra kunder är nu i behov av duktiga administratörer inom lön och ekonomi.

Förutom lönebearbetning kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att registrera reseräkningar, utlägg, semesterberäkningar samt arbetsintyg. Vid sidan av lönearbetet administrerar du löpande bokföring med fokus på leverantörreskontra.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som löneadministratör och är självgående inom löpande bokföring. Du har med fördel några års erfarenhet av arbetet med löner.

Du är en serviceinriktad och prestigelös person som utför ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har förmågan att kombinera noggrannhet och flexibilitet i din vardag. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i en tjänst där du har många olika kontaktytor.

Som konsult hos Clockwork får du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar så ansök så snart som möjligt via https://clockworkpersonal.se/

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se