Dina arbetsuppgifter

Clockwork växer och är ständigt i behov av lagerpersonal för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår det att på ett effektivt och serviceinriktat sätt utföra service, reparation och underhåll inom industri enligt arbetsorder, underhållsinstruktion och uppdragsspecifikation. Du kommer på ett säkerhets- och miljömässigt sätt att arbeta efter fastställda direktiv.

Din profil

Som person gillar du att jobba hårt och fysiskt. Du är en handlingskraftig problemlösare och en god lyssnare som vill lära dig nya saker. Du är också lättlärd, stresstålig och har en hög arbetsmoral. I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat samt har körkort B. Tidigare erfarenhet av industri är starkt meriterande. Svetslicens och behörigheter så som truckkort är önskvärt. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Olivia Sandberg via mail olivia.sandberg@clwork.se eller Julia Wiklund via mail julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se