HR-administratör

HR-administratör

Dina arbetsuppgifter

Vi söker HR-administratörer för kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag men genomgående för tjänsten fungerar du som en länk mellan chefer och medarbetare samt sökande kandidater. Du hanterar schemaläggning av medarbetare, bokning av avtalssignering och arkivering av avtal. Visst lönearbete kan förekomma beroende på uppdrag.

Din profil

Du har utbildning inom HR-området alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har arbetat några år med administration, allra helst inom personalområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönearbete, rekrytering och schemaläggning.

Som person är du är noggrann, strukturerad och tar ett stort personligt ansvar. Du är serviceinriktad, självgående och klarar av att ha många bollar i luften. Du kan hantera obekväma situationer så som missförstånd och andra motgångar på ett professionellt sätt.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Om du funderar på något är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se