Högskolestudent? Vi söker extrapersonal inom lager till Dagab i Borlänge

Högskolestudent? Vi söker extrapersonal inom lager till Dagab i Borlänge

Om företaget

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi högskolestudenter som vill arbeta extra vid sidan av sina studier! Som truckförare kommer du att plocka färskvaror som du paketerar på pall enligt order med hjälp av ledstaplare, som till sist skickas till butik. Du utför arbetet självständigt där du ansvarar för dina order men du kommer även vara en del av ett arbetslag där ni stöttar varandra.

Arbetet är förlagt på vardagar i slutet av veckan med fokus på dagtid (kl. 07.00-16.00) med möjlighet att arbeta helger. Du börjar med 1-2 veckor upplärning som är förlagd heltid måndag-fredag. Du lägger dig själv tillgänglig för arbete veckovis vilket leder till att det fungerar utmärkt att kombinera studier med arbetet.

Under storhelger och sommar finns möjlighet att arbeta upp till heltid för rätt person. Vi ser att du som lagermedarbetare på Dagab kan och vill arbeta minst 1-2 gånger i veckan under terminstid.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på högskola eller universitet, specificera dina studier i din ansökan. Truckkort och vana att köra truck är starkt meriterande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt har en god fysik, vilket krävs då arbetet består av många och tunga lyft. Du har ett bra sinne för detaljer och är strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att kombinera dessa egenskaper tillsammans med ett högt arbetstempo, vilket gör att denna tjänst passar dig.

Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Dagab i Borlänge. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningsperioden, märk din ansökan med "Högskolestudent Dagab". För vidare frågor kontakta Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se