Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter

Till höstens kommande uppdrag söker vi duktiga ekonomiassistenter! Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, avvikelsehantering samt avstämningar varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden. Förbättringsarbete och support gällande ekonomisystem via mail och telefon står ofta på agenda.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är självklart meriterande. Vi värdesätter engagemang, ansvar och struktur och vi tror att du gör detsamma.

Vi ser en positiv inställning som en självklarhet. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du enkelt tar eget ansvar och arbetar självständigt. Din kommunikationsförmåga är tydlig och du ser helheten och vad som bör prioriteras för att kunna effektivisera din vardag.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se