Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga är arbetsuppgifter är löpande bokföring, kundfakturering och hantering av leverantörsfakturor. Rollen som ekonomiassistent genomsyras av ekonomi, administration och service och övriga återkommande uppgifter är påminnelsehantering, inköp av kontorsmaterial samt bistå som stöd till kollegor och chefer i ekonomifrågor. Beroende på uppdrag kan arbetsuppgifter och uppdragslängd variera.

Din profil

För att trivas i rollen söker vi dig som är strukturerad och ansvarstagande i ditt arbete. Som person är du positiv, samarbetsvillig och noggrann. Du har minst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter i ett par år.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utvecklig. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se