Controller Borlänge med omnejd

Controller Borlänge med omnejd

Dina arbetsuppgifter

För uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd söker vi dig som vill fortsätta utvecklas som controller. Som controller ansvarar du för analysarbete, rådgivning och uppföljning av företagets lönsamhet och kostnader. Du kommer att medverka vid koncernens budgetering, prognostisering samt årsbokslutsarbete. Denna roll innebär att du arbetar verksamhetsnära och har många kontaktytor både internt och externt.

Beroende på uppdrag och uppdragsgivare kan arbetsuppgifter något och även uppdragslängd. På grund av rådande situation finns även möjlighet till distansarbete, beroende på uppdrag och kund. Detta är en bra möjlighet för dig som trivs i konsultrollen och drivs av nya utmaningar!

Din profil

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet som controller. Erfarenhet av koncernredovisning och analysarbete i stora bolag är meriterande. Rollen som controller innefattar ett helhetsansvar vilket kräver mångsidighet och ett analytiskt sinne.

Du är en effektiv och lyhörd person med god analytisk förmåga. Vi tror även att du är strukturerad och kommunikativ i ditt arbetssätt för att säkerställa god kvalitet i ditt arbete. I tjänsten behöver du vara noggrann men också ha förmåga att se helheten, dra slutsatser och vara rådgivare till styrelse och chefer.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum så ansök därför redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se