Om företaget

Vi söker nu CNC-operatörer till våra kunder i Borlänge-regionen. Du kommer vara anställd hos oss på Clockwork, men det kan även bli en direkt rekrytering till kund.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kan innebära både manuell och CNC svarvning/fräsning.
Specificera arbetsuppgifter/projekt du arbetat med och vilken typ av maskin du har erfarenhet av i din ansökan.

Din profil

Vi ser att du som söker har CNC-utbildning, några års erfarenhet av CNC-programmering och arbetslivserfarenhet.
Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och arbetsvillig.
Positiv och engagerad är två egenskaper som vi värderar högt. B-körkort är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Urvalsprocessen påbörjas i mitten av augusti och pågår löpande under hösten.
För frågor om tjänsten, kontakta Jan Henriksson via 0733512723 eller jan.henriksson@clwork.se eller Veronica Rönngren via 0733512767 eller veronica.ronngren@clwork.se
Varm välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 0733512723
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se