BYGMA BORLÄNGE SÖKER LAGERARBETARE

BYGMA BORLÄNGE SÖKER LAGERARBETARE

Vi behöver förstärka vår anläggning i Borlänge med en Lagerarbetare som har starkt driv och engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av orderplock med hjälp av motviktstruck. Kundservice, försäljning och inköp kommer också vara en del av din vardag.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • God datorkunskap/vana
  • B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete inom byggmaterial-branschen samt truckkort B1-B3 och C2 och erfarenhet av truckkörning.

Egenskaper
Som vår nya kollega är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du är mån om att hålla en god servicenivå till din omgivning, kunder som kollegor. Vidare är du ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du trivs på en arbetsplats med högt tempo och stort fokus på samarbete i gruppen.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Övrigt
Tjänsten avser tillsvidareanställning med inledande provanställning, med tillträde snarast möjligt. Arbete på kvällar och helger kan förekomma i tjänsten.

Ansökan
Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till Lagerchef
Stefan Sjöberg, ssg@bygma.se, snarast möjligt dock senast 2021-05-18. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 18 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,3 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S