Montörer till Bygging-Uddemann

Montörer till Bygging-Uddemann

Om företaget

Bygging-Uddemann är världsledande inom glidformsgjutning av höga betongbyggnader. Under de senaste 60 åren har vi haft byggprojekt i över 100 länder. Vi är även ledande inom ståltankskonstruktion, hydrauliska tunglyft och transport av tung last. Bygging-Uddemann har sin bas i Sverige men samarbetspartners och -företag finns spridda över hela världen.
Vi har utvecklat system, metoder och utrustning för kunder i hela världen. Idag har vi representanter och kontor över 20 länder.
Vi drivs av den entreprenöriella andan och att ständigt driva möjligheterna för byggkonstruktioner mot nya höjder.
För mer information besök gärna www.bygging-uddemann.se

Dina arbetsuppgifter

Till hösten söker vi montörer för kommande projekt. Du kommer att jobba i verkstad tillsammans med andra och montera Bygging-Uddemanns produkter. Väl på plats kommer du utbildas av den befintliga personalen i de specifika arbetsuppgifterna.
Uppdraget startar v.36 och är en visstidsanställning med goda möjligheter tilll förlängning och tillsvidareanställning hos Bygging-Uddemann.
Placeringsort är Borlänge.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Vi söker dig med god verktygsvana och som tidigare har arbetat med montering och/eller svetsning, även om du har monterat eller svetsat på fritiden. Att kunna kommunicera på svenska eller engelska är ett krav för tjänsten. Bygging-Uddemann är ett mindre företag och därför är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. Det är även viktigt att du är engagerad och har ett positivt förhållningssätt.
Det är meriterande om du har truckkort, hjullastarkort och har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning. Ange alla dina behörigheter i din ansökan.

Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 30 augusti men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande, främst under augusti månad.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Bygging-Uddemann. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren via veronica.ronngren@clwork.se eller Jimmy Norén via jimmy.noren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se