Redovisningsekonom till ByggPartner

Redovisningsekonom till ByggPartner

Om företaget

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans i koncernen är vi ca 600 anställda och har en omsättning på 2,3 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en redovisningsekonom till kommande uppdrag hos vår kund ByggPartner. Som redovisningsekonom ingår du i ett team på 10 personer som utgör ekonomifunktionen på bolaget. Redovisningsfunktionen ansvarar för löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning för fyra bolag inom koncernen. Avdelningen ansvarar även för månads- kvartals och årsbokslut samt biträder vid upprättande av månatlig koncernsammanställning, årsredovisningar och deklaration. Aktivt arbete med att utveckla och förbättra koncernens redovisningsfunktion präglar rollen.

Uppdragets start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Anställningsform: Visstidsanställningsanställning fram tills årsskiftet 22/23 med goda möjligheter att övergå till en anställning direkt hos ByggPartner

Din profil

Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi även om det inte är ett krav. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Meriläinen via e-post: lisa.merilainen@clwork.se. Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se