Vill du bli BGD:s nästa stjärna?
BusinessGroup Dalarna är en snabbväxande lokal ekonomikonsultbyrå i Borlänge som löpande söker nya talanger till vårt härliga team.

Vi sitter i Workflow, Dalarnas Scienceparks fräscha lokaler, bland andra företag med människor som bidrar till en skön stämning och ett fantastiskt nätverk.

Våra värdeord är flexibla, personliga och professionella.

För oss är det viktigt att vi är personliga och lär känna våra kunder för att kunna ge dem den bästa servicen och skapa en tillitsfull relation. Även om vi är personliga så gör vi allt på en professionell nivå och försöker hitta flexibla lösningar utifrån varje specifik kund.

Vi vill självklart kunna tacka ja till alla förfrågningar vi får så därför söker vi just dig/er!!!

Vi söker idag en ekonom som helst har arbetat något år med ekonomihantering på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning samt en mer senior person som har arbetat en längre tid och är relativt självgående i hantverket kring bokslut och årsredovisningar.

Dina personliga egenskaper lägger vi stor vikt vid.
Vi söker dig som är en positiv och serviceinriktad person, bra teamspelare, ansvarstagande och strukturerad, och självklart med hjärtat på rätt ställe.
Har du det rätta drivet och personligheten kommer vi att ge dig stora möjligheter till att utvecklas och ta ett stort ansvar i vårt team. Du kommer att få arbeta med varierande kunder och uppgifter och ingen dag är den andre lik.

Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att få träffa dig!
Mer info
Email Mejla BusinessGroup Dalarna AB
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bgdalarna.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (7 dagar kvar)