Montör sökes till SEBAB

Montör sökes till SEBAB

Bravura söker en person med tekniskt intresse, stort driv och positiv attityd till en montörsroll på Sebab i Borlänge.

Om företagetSEBAB AB etablerades 1987 och är från början privatägt och har varit en stark aktör inom elbranschen sedan dess. SEBAB AB var tidigare moderbolag för verksamheten i Sverige, men är idag ett dotterbolag inom Harju Elekter Group med fastigheter omfattande kontor, lager och verkstad i Malmö, Stockholm och Borlänge.

SEBAB har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider gör oss till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

ArbetsuppgifterTjänsten innebär montering av centraler, ställverk samt automatiksskåp. Du läser ritningar och bygger våra produkter utifrån dessa. Du ingår i ett montörsteam och samarbetar nära konstruktörer och projektledare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med inriktning bygg, snickare, el eller teknik
  • Svenska i tal och skrift
Vi ser att du är en positiv och öppen person som inte är rädd för att ta i på arbetet. Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du samarbetar bra med andra och tycker om den sociala kontakten med kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse samt är lösningsfokuserad och dedikerad till det du gör.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SEBAB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SEBAB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Januari
Plats: Borlänge
Lön: 19400 kr/ månaden

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, ställverk, elektriker, el, elskåp, Stockholm, heltid, automation, montage
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.