Serviceelektriker till Bravida i Borlänge

Serviceelektriker till Bravida i Borlänge

Är du en serviceinriktad elektriker som vill arbeta med teknisk problemlösning nära kunden i en trevlig miljö? På Bravida i Dalarna är vi bra på det vi gör, har nöjda kunder och en trivsam arbetsmiljö. Nu är vi i en expansiv fas och behöver bli fler i Borlänge. Vill du utvecklas hos oss? I så fall, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker/serviceelektriker arbetar du med teknisk problemlösning nära kunden. Mer konkret innebär arbetet att du har ansvar för:
  • att planerar och samordnar serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder.
  • att genomföra uppdragets tekniska utförande.
  • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.
Jobbet är självständigt och uppdragen omväxlande och varierande, du styr i mångt och mycket din vardag tillsammans med våra kunder och kollegor. Ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i området Borlänge med omnejd.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som elektriker/serviceelektriker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss har du möjlighet att bli ännu bättre på det du redan är bra på. Med utmanande uppdrag och vår interna Bravidaskola ger vi dig möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Hos oss arbetar du i en miljö som inte bara är mån om den fysiska säkerheten utan även värnar gemenskap och samarbete, det ska kännas bra att gå till jobbet! Anställda på Bravida erbjuds även ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga mm.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker och har flerårig erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du är social och trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt där kundens behov är fokus. Ditt arbetssätt är strukturerat och förtroendeingivande. Eftersom tjänsten innebär samarbete med såväl kunder som kollegor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Ansök
Vill du bli en i vårt team? I så fall är du välkommen att skicka in din ansökan till oss senast den 28 februari. Rekryteringen kommer att ske löpande så ansök redan idag! Du ansöker genom att klicka på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (2 dagar kvar)