Kyltekniker till Mora och Borlänge

Kyltekniker till Mora och Borlänge

Är du serviceinriktad och vill ta möjligheten att utvecklas hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Nu söker vi efter kyltekniker till Mora och Borlänge som vill växa tillsammans med oss. Intresserad? Sök jobbet redan idag!

Om jobbet

Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Återkommande avtalsbesök
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi söker kyltekniker till både Mora och Borlänge, skriv gärna i din ansökan vilket ort du är intresserad av.

Vi söker dig som
  • Har kylcertifikat och erfarenhet från yrket
  • Har B-körkort
Om du har kompetens av ammoniak och CO2 är det meriterande för tjänsten.

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 15 juli

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (17 dagar kvar)