Kyltekniker till Bravida Cooling, Borlänge

Kyltekniker till Bravida Cooling, Borlänge

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi på Bravida Cooling en kyltekniker till Borlänge.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida Cooling arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service och mindre entreprenader inom kyla.
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare och leverantörer.

Bravida Cooling i Borlänge är en etablerad filial med stort fokus på framtiden. möjligheterna att vara med och påverka utvecklingen av filialen och branschen är därför väldigt stora. Bravida är en stor arbetsgivare och kan därför ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget vilket vi värderar väldigt högt.

Vem är du?
Vi söker dig som är behörig kyltekniker. Vi lägger stor vikt på individens intresse, vilja och motivation i arbetet. Har du flerårig erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande men inget krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid samt kunskap inom el eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, driven och har ett gediget intresse för teknik och service. Du är öppen, vill utvecklas och har förmåga att se möjligheter i det dagliga arbetet. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig! lltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-11-12

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (13 dagar kvar)