Filialchef säkerhet Bravida Dalarna

Filialchef säkerhet Bravida Dalarna

Digitalisering och globalisering ställer nya krav på teknik och innovativa säkerhetslösningar. Vill du vara en del av framtiden och driva arbetet med det senaste inom säkerhet? Då är Bravida i Dalarna rätt plats för dig!

Då vår nuvarande filialchef inom säkerhet går vidare till en annan tjänst inom Bravida söker vi ersättare som genom sitt driv, kunskap och engagemang kan fotsätta utveckla och säkerhetsavdelningen.

Om jobbet:
Säkerhetsavdelningen arbetar i huvudsak med förebyggande och felavhjälpande service och underhållsarbeten, samt installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar inom brandlarm, inbrott och passersystem. Som filialchef har du personalansvar för de tekniker som arbetar på avdelningen samt ansvar för:
  • resultat, utförande och budget för uppdragen.
  • att aktivt arbeta med att utveckla och bevara kundrelationer.
  • att leda och planera enhetens produktion och säljarbete tillsammans med projektledarna.
  • att vara uppdaterad och ligga i framkant inom branschområdet.
Vidare innebär arbetet mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Dalarna är en trygg och stabil arbetsplats med ca 200 medarbetare inom teknikområdena el, vs och ventilation. Säkerhetsavdelningen är organiserad under elavdelningen och består av ett tiotal medarbetare. På Bravida får du engagerade kollegor som är vana att leverera på hög nivå och att överträffa kundernas förväntningar. Arbetsmiljön är trivsam och det kollegiala samarbetet värderas högt.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk högskoleexamen eller annan jämförbar teknisk utbildning, samt flerårig branscherfarenhet inom säkerhet. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, är en god kommunikatör och har förmåga att motivera dina medarbetare att bli sina bästa jag. Ditt arbertssätt är strukturerat och du har goda kunskaper inom ekonomi, upphandling och förhandling. Vidare ser vi gärna att du är målinriktad, har ett öga för affärsmöjligheter och är en driven entreprenör. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningdag för tjänsten är den 15 december. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 dec (6 dagar kvar)