Plan- och markkontoret söker en planarkitekt

Plan- och markkontoret söker en planarkitekt

Är du en erfaren planarkitekt som ser det som en spännande utmaning att få vara med och forma framtidens Borlänge? Vill du göra det tillsammans med trevliga kollegor i en stad med landsbygd och skön natur runt knuten? Då ska du ta chansen och söka den här tjänsten! Ta en titt på kommunens visionsfilm Borlänge Växer https://www.youtube.com/watch?v=6ZKvW96ycOg och bli inspirerad!

Borlänge är en stark tillväxtmotor i Dalarna och vi befinner oss nu i ett mycket spännande skede i samhällsbyggandet. Du kommer bli en del av ett drivet team med höga ambitioner på plan- och markkontoret som ingår i Samhällsbyggnadssektorn. Övriga verksamheter i sektorn är näringslivskontoret, miljökontoret, bygg- och kartkontoret samt kultur- och fritid.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som planarkitekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att upprätta planprogram och detaljplaner för nya utbyggnadsområden och för att utveckla och förändra befintliga områden. Du får ett stort eget ansvar och har chansen att vara med och påverka ditt arbete och skapa något nytt! Du arbetar tvärsektoriellt, i projektform, inom kommunkoncernen och med externa aktörer såsom byggherrar. Arbetet innebär därmed också att du får leda och driva utvecklingsprocesser och projekt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som fysisk planerare, arkitekt, landskapsarkitekt eller annan likvärdig kompetens. Du har goda kunskaper om planprocessen, plan- och bygglagen och en god förmåga att leda arbete och processer framåt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika människor och har god datorvana och kan arbeta med CAD och GIS. Som person är du utåtriktad, strukturerad och gillar utmaningar. Du ska också kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet är meriterande.

Om Borlänge kommun:

Med visionen om Borlänge som "Sveriges trevligaste stad" så är vi ca 5000 anställda som varje dag försöker förverkliga den visionen. Som arbetsgivare representeras vi av ca 200 olika yrkesgrupper så det är ett stort spann av tjänster som vi levererar till borlängebon varje dag. Förutom vår vision har vi en värdegrund som innehar en central plats i allas arbete och är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun, den lyder:

Jag finns här för borlängebon

Jag gillar utmaningar

Jag möter varje människa med öppenhet

Dessa tre meningar ska vara en ledande kompass i vårt arbete, prägla de beslut vi tar samt vara en påminnelse om vad det innebär att vara anställd hos oss.

Sista ansökningsdag:
Välkommen med din intresseanmälan senast den 27 augusti 2018.

För information: Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Julia Söderberg, 0768281235, alt. julia.soderberg@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Julia Söderberg
Telefon 0768281235
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.