Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Vi söker en självgående, erfaren och flexibel mekaniker. Vi bedriver taxi och samhällsbetald trafik och söker en mekaniker för vår egen verkstad.
Fordonsflottan består av Renault Master, Ford Transit och Ford S-max plus en del udda märken.
Vi klarar idag de allra flesta reparationer och siktar på att utrusta verkstaden fullt ut.
Det får plats 3 bilar i verkstaden varav en på lyft och om behovet finns kommer vi köpa en till lyft.
Du kommer att vara huvudmekaniker och utöver dig så finns det en deltidare.
Du som söker behöver:* - Dokumenterad erfarenhet eller utbildning som fordonsmekaniker.* - Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.* - Själv kunna bedömma, prioritera och lägga upp ditt arbete.* - Vara beredd att rycka in där det behövs.
* - B-körkort är ett måste. C-kort ett klart plus då vi även har en egen bärgningsbil.* - Taxiförarlegitimation är inget måste men ett plus.* - Vara en vän av ordning och reda. Du kommer ansvara för verkstaden och dess utrustning.* - Vara beredd att engagera dig och hjälpa till att utveckla vår verkstadsavdelning och på sikt bygga en större anläggning.
* - Tycka om högt tempo och hålla dig sysselsatt. Du kommer arbeta rätt självständigt och behöver själv se vad som måste göras.

Månadslön efter överenskommelse. Kan förekomma kvällar och helger efter behov (Det är då flest bilar är ur trafik)
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://taxidalarna.se
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borlänge Taxi Service AB ingår i en koncern om 3 företag som alla bedriver taxi och samhällsbetald trafik i Dalarna. Tillsammans har vi ca 80 blandade fordon utspridda över Säter, Borlänge, Ludvika (Smedjebacken osv), Gagnef och Vansbro.
Vi har ca 35 fordon och 55 förare bara i Borlänge.
Vi är ett expansivt och framåt företag som hela tiden söker att förbättra och utveckla sig. Senaste tillskottet till koncernen var Ludvika Taxi med 24 fordon.
Då det är så långa väntetider på verkstäderna så har vi beslutat att utrusta en egen verkstad som i förlägningen ska klara både den mekaniska delen såväl som bilplåt och skador.