Inköpare av bilar till Björkmans Bil

Inköpare av bilar till Björkmans Bil

Björkmans Bil växer och vi söker nu en medarbetare till en helt ny tjänst hos oss: Inköpare av begagnade bilar. Vi söker dig som har ett gott affärssinne, är resultatorienterad och har lätt för att förhandla via telefon och våra digitala kanaler. Missa inte möjligheten till utvecklande jobb, där du får mycket ansvar och blir en central del av vår begagnataffär.

Arbetsuppgifter
Som inköpare hos Björkmans Bil är det du som har bäst koll på marknaden kring begagnade bilar. Ditt huvudansvar består av att värdera och köpa in begagnade bilar till alla våra sex orter i Västmanland och Dalarna. Du kommer att ansvara för att kundens säljprocess skall genomföras med högsta kvalitet och trygghet, så att de säljande kunderna blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Dina främsta arbetsverktyg är via telefon och våra digitala kanaler med syfte att värdera och köpa in bilar från både privatpersoner och företag. Arbetet kommer bland annat att innefatta: marknadsanalys av bilmarknaden, värdering av bilar, förhandling med kund, transportbokningar samt slutförande av affären med mål att nå högsta kundnöjdhet.

Du kommer att till stor del att ansvara för ditt eget arbete, men stöttas upp av ett starkt försäljningsteam. Tillsammans arbetar vi mot högt uppsatta mål och har en stark drivkraft att skapa goda resultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som antingen bilsäljare, bilvärderare eller med annan lämplig arbetserfarenhet/utbildning. Vi ser även att du har ett gott affärssinne och har dokumenterat goda resultat inom försäljning/inköp. Du bör även ha ett gott öga för detaljer, för att lätt göra marknadsmässiga värderingar vilket resulterar i affärer som gynnar oss och våra kunder. Du älskar att nå avslut och har du dessutom erfarenhet av företagsförsäljning är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Vi ser att du är en lagspelare då du kommer ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål. För att lyckas i rollen som inköpare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i vårt starka försäljningsteam och du kommer att utgå ifrån någon av våra anläggningar som finns i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika och på Erikslund i Västerås. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Vi kan erbjuda dig:
En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

Bra personalförmåner

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Inköpare"

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största
Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965.

Björkmans Bil har historiskt sett alltid haft en stark närvaro i Västmanland/Dalarna och det har vi fortfarande med anläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås. Sedan början på 2020 är vi även stolta över att även finnas i Örebro län, då vår anläggning i Lindesberg öppnade i April.

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) omfattar totalt ca 125 medarbetare och omsätter ca 600 miljoner kronor. Varje år hjälper vi ca 3000 kunder att köpa ny bil och vi tar hand om ca 30.000 kunder på vår serviceverkstad.

Vi är auktoriserad Kia-verkstad på alla våra anläggningar och i
Dalarna kan vi även hjälpa dig med service för fler bilmärken som tex. Saab, Opel, Peugeot, Fiat och Jeep.