Servicechef till Bilmetro

Servicechef till Bilmetro

Bilmetro i Borlänge söker nu en engagerad Servicechef med förmåga att utveckla verksamheten och sina medarbetare. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Volkswagen personbilar/transportbilar och Skoda. Vi är ett team bestående av tekniker, servicerådgivare och administrativ personal som vill fortsätta utvecklas med dig.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Servicechef kommer du ha ett helhetsansvar för vår serviceverkstad. Verkstaden består av ca 20 medarbetare och i uppdraget ingår det att leda, utveckla och driva affärsområdet med resultatansvar. Du kommer att arbeta med såväl strategiska frågor som operativa frågor. Du rapporterar till Regiondirektör Dalarna.

I rollen ingår:
  • Resultatansvar
  • Personalansvar
  • Kundplaner, kundrelationer
  • Strategiskt utvecklingsarbete med fokus på lönsamhet och affärer
  • Operativt verksamhetsnära arbete
Som Servicechef arbetar du tillsammans med ditt team, övriga avdelningar på Bilmetro och tillsammans med generalagenter.

Vem är du?

Du är en person med ett eget driv som arbetar strukturerat med medarbetare och kunden i fokus. Du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas. Vi söker dig som trivs med att blanda affärsmässighet, chefskap, ledarskap och ser utveckling som en naturlig del i verksamheten. Hos oss är beslutsvägarna korta. Vi tror på ett ledarskap som präglas av att vara stöttande, engagerande och coachande.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du ha en god problemlösningsförmåga och förmågan att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som dina medarbetare. Du har ett stort intresse för försäljning och service samt att sätta kunden i fokus. Som ledare är du trygg, lyhörd, närvarande och kommunikativ. Du besitter förmågan att kunna anpassa ditt ledarskap efter rådande situation och behov. Du har erfarenhet som ledare och av service. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet i en ledande befattning inom bilindustrin.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att löpande utbilda sig med våra varumärken. Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare i en spännande bransch.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Stefan Hellgren
Telefon 026 65 71 01
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilmetro.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.