Reservdelstekniker till Bilmetro Lastbilar Borlänge

Reservdelstekniker till Bilmetro Lastbilar Borlänge

Har du erfarenhet av reservdelar och vill utvecklas tillsammans med oss? Hos Bilmetro Lastbilar i Borlänge får du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar.

Om tjänsten:

Som reservdelstekniker tar du hand om försäljningen av reservdelar och tillbehör till den egna verkstaden, kunder och grossister. Du svarar på frågor i kundmottagning, mejl och telefon samt säkerställer att det är ordning och reda i butiken och på lagret. Tillsammans med kollegorna sköter du förplanering, beställning och mottagande av leveranser för att säkerställa att rätt delar är hemma.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och lagerarbete gärna inom en liknande roll. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete och har problemlösningsförmåga. Du har slutförd gymnasieutbildning och gärna tidigare fordonskunskaper inom person- eller lastbilar. Du behärskar svenska, är en trygg IT-användare och har B-körkort.

Om Bilmetro

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.