Reservdelschef till Bilmetro Lastbilar i Borlänge

Reservdelschef till Bilmetro Lastbilar i Borlänge

Brinner du för tunga fordon och service i världsklass lika mycket som oss? Har du erfarenhet av reservdelar och är redo att ta nästa steg i din karriär? Bilmetro Lastbilar i Borlänge består av verkstad, reservdelar och försäljning av Scania. Just nu söker vi en reservdelschef som vill utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

Som reservdelschef säkerställer du att både verkstad och försäljning har tillgång till rätt reservdelar och tillbehör till våra kunder. Du arbetar nära våra lastbilsmekaniker och leder reservdelsteamet som består av sex medarbetare. Du ansvarar för lagerhållning, löpande drift och att vi når våra mål och nyckeltal för avdelningen. Du rapporterar till servicechef och ingår i anläggningens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har god teknisk kompetens och relevant utbildning, gärna inom fordonsbranschen. Du har flera års erfarenhet av kundservice och förmåga att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Meriterande om du har arbetat i en ledande befattning tidigare. Du är en trygg IT-användare, behärskar svenska i tal och skrift samt har lägst B-körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen person- och transportbilar, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder SEK per år och har 600 medarbetare.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Kom förbi oss på Hammargatan 9 eller ring till Anders Streymoy 0243-216482.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.