Servicerådgivare till Bilmetro Audi Borlänge

Servicerådgivare till Bilmetro Audi Borlänge

Brinner du för bilar och femstjärnig service lika mycket som oss? Som servicerådgivare på Bilmetro Audi i Borlänge är du anläggningens ansikte utåt, tillsammans med serviceteknikerna säkerställer du att vi levererar förstklassig service till våra kunder. Som servicerådgivare är du en viktig del i vårt mål, vi ska alltid vara din bästa bilaffär.

Om tjänsten

I den här tjänsten har du en nyckelroll i relationen till kund och verkstad, du tar emot kunder och löser deras ärende på bästa sätt via kundmottagningen, telefon och mejl. Du ansvarar för kundens upplevelse av service, reparation och reservdelar. Du bokar in och planerar arbeten för personbilsteknikerna, sköter betalning och prisuppgifter samt tar emot och lämnar ut kundbilar.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av kundservice och serviceinriktat arbete. Du har slutfört gymnasium och måste precis som oss ha ett intresse för bilar och kundservice. Du är en trygg IT-användare, behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Det är viktigt att du gillar att skapa långsiktiga relationer och arbeta efter mål, du behöver ha en posititv attityd och lyhördhet för kundernas önskemål.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen person- och transportbilar, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Kom förbi oss på Singelgatan 1 eller kontakta Daniel Fransson på 0243-21 64 91.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.