Bilrekonditionerare till Bilmetro Audi Borlänge

Bilrekonditionerare till Bilmetro Audi Borlänge

Har du erfarenhet av professionell bilvård och brinner för femstjärnig service lika mycket som oss? Hos Bilmetro Audi Borlänge får du arbeta i en toppmodern anläggning med den senaste tekniken inom Audi.

Om tjänsten

Som bilrekonditionerare ansvarar du för att iordningställa både nya och begagnade bilar innan de lämnas över till kund. Det innebär allt från invändig till utvändig rengöring av bilens ytor där du tar hänsyn till bilens olika material. Du åtgärdar enklare fel och fyller på vätskor och slutligen kontrollerar att bilen är i toppskick.

Vem är du?

Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande inom vår bransch. Du har tidigare erfarenhet av professionell bilvård och har en känsla för hantverket inom yrket. Som person är du noggrann och metodisk i ditt arbete. Du behärskar svenska och har B-körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.