Företagssäljare

Företagssäljare

Vi söker en uppsökande företagssäljare till Bilia Toyota i Borlänge/Falun. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäljning och att du är en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att vara branschens bästa servicebolag med omsorg om våra kunder och kollegor!
Som anställd på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som Företagssäljare på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder, i distriktet Borlänge/Falun, med en blandad bilpark där målsättningen är att skapa långsiktiga affärsrelationer och nya företagskunder till Bilia Toyota i Borlänge/Falun. Du ansvarar för hela processen från mötesbokningen och det första mötet med kund till avslutad affär. Till din hjälp och i din verktygslåda har du förutom ett team av andra säljare även Bilias Toyotas breda produktportfölj.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Tidigare erfarenhet som företagssäljare och/eller erfarenhet från bilbranschen är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål så är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag. Du rapporterar löpande dina besök till närmaste chef och får hela tiden stöd i vardagen för att gemensamt hitta nycklarna för att lyckas med affären.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid på vår anläggning i Borlänge. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joachim Johansson
Telefon 010-497 40 02
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.