Bilfinger letar Gruppchef för Engineering Energy Mellansverige!

Bilfinger letar Gruppchef för Engineering Energy Mellansverige!

Jobbeskrivning

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande teknisk miljö. Som anställd hos oss får du möjlighet att ständigt utvecklas inom verksamhetsområdet, i en dynamisk tillväxtmiljö som präglas av utmaningar.

Rollen som gruppchef innefattar:
  • Underhålla och skapa nya kundrelationer inom verksamhetsområdet.
  • Personalansvar samt ansvar för kompetensförsörjning hos personalen. Gruppen består av 11 personer med olika teknisk bakgrund.
  • Ansvar för hälsa, säkerhet och miljö.
  • Effektivt nyttjande och planering av resurser inom det egna området, samt i samarbete med kollegor i övriga områden.
  • Budget och resultatansvar samt uppföljning av det operativa arbetet inom ansvarsområdet.
Stationering

Din stationeringsort kommer att vara Borlänge men resor inom tjänsten är ett naturligt inslag då verksamhetsområdet är geografiskt utspritt. Körkort är ett krav.

Utbildning & kompetens

Vi söker dig som har lämplig utbildning samt erfarenhet av chefsarbete. Vidare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Personen vi söker har dokumenterat goda ledaregenskaper och strävar mot uppsatta strategier och mål. Du har förmågan att på ett ansvarstagande sätt utifrån tydliga mål utveckla personalen samt vara delaktig till att lyfta vår verksamhet ett steg till.

Kontaktperson

Mattias Skevegård Department Manager

Mail:
mattias.skevegard@bilfinger.com

Tel: 070 687 38 59

Sista ansökningsdag är 2018-11-15. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Ansökan skickas in via vår hemsida http://www.is-sweden.bilfinger.com
Tjänsten är heltid och tillsvidare.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.